twitter facebook linkedin blogger

Biohcg ORIGINAL afslankkuur

 

Biohcg ORIGINAL afslankkuur

Wil jij ook op een gezonde manier afvallen? Lees dan verder op deze pagina want met Biohcg verlies je op een gezonde manier overtollige kilo's.

Een Biohcg-ORIGINAL kuur in mijn praktijk is veel meer dan afvallen alleen. Het is een eerste stap naar een stabiel en gezond gewicht. Juist het totaalconcept maakt de Biohcg-ORIGINAL therapie zo succesvol. De Biohcg ORIGINAL overgewichttherapie is een behandeling op biologische basis (geen hormoon), waarbij wij samen met u gaan werken aan een nieuw leef en eetpatroon.

Werking HCG en Biohcg ORIGINAL

HCG is de afkorting van Humane Chorion Gonadotropine, een stof die bij mannen en vrouwen in het bloed kan worden gevonden. Van het bovenstaande HCG principe wordt gebruik gemaakt tijdens de Biohcg ORIGINAL kuur. Biohcg ORIGINAL is uniek, het is een combinatie van HCG (op biologische basis, geen hormoon) en formules ondersteund met middelen vanuit de Ayurveda, fyto-homeopathie en de Chinese kruidengeneeskunde en Bioresonantie frequenties. Biohcg ORIGINAL zort ervoor dat je hongergevoel vermindert, je stofwisseling zo goed mogelijk op peil blijft en je vetverbranding wordt geactiveerd. De kuur is door de bijzondere samenstelling zeer goed vol te houden en mensen voelen zich energiek, fit en vitaal.

De kuur bevat 24 ampullen die dagelijks worden ingenomen. Met het receptenboekje "Beter in Balans" kan iedereen heerlijk en gezond koken en eten. De smakelijke gerechten bevatten veel groenten, fruit, vis en vlees en zijn dus geen maaltijd vervangers of repen maar gezond en eerlijk eten, waardoor het dieet eenvoudig is vol te houden. U verliest niet alleen aan lichaamsgewicht, maar leer je jezelf ook blijvend een gezonde levensstijl aan. Het beruchte jojo-effect blijft uit en je zult je fit en gezond voelen en uitstralen. Goed en gezond eten is ook de basisvoorwaarden voor een gezond en vitaal leven. De begeleiding van Natuurlijk Gezond met eventuele aanvullende therapie maakt dat u zich binnen een korte tijd weer helemaal lekker in uw vel laat zitten.


Wat zijn de voordelen van Biohcg ORIGINAL?

 • Persoonlijke deskundige begeleiding tijdens en eventueel mogelijk na de kuur
 • Klachten vermindering op fysiek, mentaal of emotioneel gebied.
 • Biohcg ORIGINAL is de biologische, natuurlijke vorm van het HCG.
 • Bevat géén hormonen.
 • Absoluut veilig.
 • Remt het hongergevoel.
 • Voor iedereen (mannen, vrouwen, veel of weinig overgewicht).
 • Orale toediening (via de mond).
 • Verlengen of inkorten van de kuur is mogelijk.
 • Te bespreken om de conditie en verbranding te verhogen
 • Wekelijkse weegmomenten
 • Eventuele sport begeleiding in Fitland Center Zutphen 
 • Vergoedingen voor de natuurgeneeskundige consulten bij hulpvraag/klachten

Uitleg Biohcg-ORIGINAL kuur

Wat houdt het intake gesprek in

Tijdens het intake gesprek wordt een uitgebreide anamnese afgenomen, waarin uw hulpvraag of klachten op fysiek, mentaal of emotioneel gebied met u worden doorgenomen, zodat wij inzicht krijgen in uw persoonlijke situatie en wij samen met u uw doelstelling kunnen bepalen. Dit alles is gericht om klachten te voorkomen en belangrijker nog, een goede gezondheid te behouden op langere termijn.

Persoonlijke begeleiding

U staat gedurende de behandeling onder begeleiding van Natuurlijk Gezond. U wordt wekelijks gewogen en gecoacht tijdens de 24 dagen kuur. Ook na de kuur kunnen wij u hierin blijven begeleiden/coachen met weegmomenten. Dit tweede deel van de kuur (zie boekje Beter in Balans) gaat over een goede leefstijl na gewichtsafname. 

Boekje "Beter in balans"

U krijgt bij de gewichttherapie ook een boekje. In dit boekje staat alles heel duidelijk nog eens uitgelegd. Ook vindt u hierin recepten en een boodschappenlijstje. Ook staat hier informatie in over een goede leefstijl na uw gewichtsafname.

Vitaminen/Mineralen

Als je vet en gewicht verliest komen er afvalstoffen vrij die in de bloedbaan komen. Hiervan kan je erg moe worden en is het noodzakelijk dat je lichaam deze afvalstoffen zo snel mogelijk afvoert. Om je lichaam te helpen ontgiften is het noodzakelijk om een goede multi vitamine te gebruiken. Natuurlijk Gezond gebruikt alleen de allerbeste natuurlijke voedings supplementen. 

De supplementen, die worden ingezet zijn ontstaan uit Real Food Technology-oplossingen. Door het combineren van één voedingsmatrix van glyconutriënten met plantaardige en uit echte voeding afkomstige vitaminen en mineralen, anti-oxidanten, fytonutriënten. De glyconutriënten afkomstig uit rijstvezel en organische groenten en fruit is het beste voor de opname in het lichaam. Met behulp van de supplementen kun je je voeding verrijken met de meest natuurlijke en plantaardige ingrediënten.

Aanvulling

Tevens kan de kuur worden aangevuld met een supplement waarbij de verbranding wordt verhoogd. Uit een klinisch onderzoek verloren de deelnemers bij gebruik van deze supplementen, bijna twee keer zoveel vet als de deelnemers die alleen een dieet volgden. Het behoud van sterke spieren en verbranding van vet zijn belangrijk voor het behoud van kracht van het lichaam en voor het behoud van een sterk metabolisme. Het supplement bevorderde het vetverlies terwijl het verlies van spieren beperkt bleef toen het werd gecombineerd met een dieet met minder calorieën. Het behoud van sterke spieren en verbranding van vet zijn belangrijk voor het behoud van kracht van het lichaam en voor het behoud van een sterk metabolisme. Daarbij bevorderde het vetverlies terwijl het verlies van spieren beperkt bleef toen het werd gecombineerd met een dieet met minder calorieën. Door de poeder toe te voegen was bijna drie kwart van het verloren gewicht vet! 

Aanvullende therapie
Soms kan het nodig zijn om naast de kuur nog aanvullende behandelingen te ondergaan bij Natuurlijk Gezond. De
 meeste mensen ervaren de aanvullende behandelingen als een zeer goede aanvulling op de coaching en begeleiding. De behandelingen worden na het wekelijkse week moment gegeven. Deze behandelingen ondersteunen de kuur en de ontgifting en geven extra energie juist in een periode dat uw lichaam het nodig heeft. De behandelingen die gegeven worden zijn een combinatie van Bowen Techniek en Airnergy therapie (zuurstoftherapie). Vraag erna voor meer informatie. 

Extra
Daarnaast is het belangrijk om regelmatig te bewegen en ontvangt u 1 gratis dagpas voor Fitland in Zutphen om met een fitness instructeur te bespreken wat uw mogelijkheden zijn om uw verbranding en conditie te verhogen.

Infodagen
U kunt op dinsdag en donderdag een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U krijgt uitleg over de werking van de Biohcg-ORIGINAL kuur en de voeding. Maak een afspraak via
info@natuurlijkgezond.eu of bel 0575-513124 

Diverse Links

Bepaal uw BMI (Body Mass Index) online en kijk voor referenties