twitter facebook linkedin blogger

Active Air - Airnergy therapie

( Geactiveerde Zuurstoftherapie)

(ook voor thuis gebruik en te huur vanaf 2 weken)

     klik hier voor het zien van de film over Airnergy

De geactiveerde zuurstoftherapie wordt zowel preventief als therapeutisch ingezet bij diverse ziektebeelden, zoals COPD, longklachten en hooikoorts, chronische vermoeidheid, pijnklachten,  pfeiffer, migraine, burn-out, allergieën en eczeem, ziekte van Lyme, fibromyalgie, slaapstoornissen, burnout, macula degeneratie, hoge bloeddruk, concentratiestoornissen, hormonale klachten. Deze methode wordt zowel in de natuurgeneeskunde als in de klassieke medische praktijk in combinatie met andere therapieën gebruikt. Bij mensen met oa longklachten, hooikoorts, burnout en vermoeidheid wordt een periode afgesproken om eventueel thuis de Airnergy te kunnen gebruiken. Het Airnergy apparaat is te huur bij Natuurlijk Gezond. 

Neem contact met ons op over de mogelijkheden en de verhuur mogelijkheden van het apparaat en bekijk de referenties.

Meer informatie 

Veel gebruikt door sporters en topsporters gebruikt als Bert Velkamp, Herbert Cool,biathlon en  Formule 1 rijder Jenson Button en duikers en vele andere sporters en topsporters.De Airnergy therapie geeft een versterking van het immuunsysteem en geeft een betere concentratie en uithoudingsvermogen. Sporters hebben baat bij de therapie omdat het de aerobe prestatie vermogen verbetert en een lagere pols en lactaatproductie bij piekinspanning laat zien en geeft daarom een sneller herstel na training. En zelfs een verbeterde nachtrust en een stralende huid maken dat dit apparaat tevens past in het Anti Aging en Detox programma.  

Hoe werkt het?

De therapie is gebaseerd op het principe van energieproductie door middel van singlet zuurstof. In het therapietoestel worden zuurstofmoleculen op een natuurlijke wijze geactiveerd. Door deze activering komt een fractie van energie vrij. Deze energie wordt gebonden aan water moleculen. Deze extra energie wordt via een lichte neusbril toegediend waardoor het lichaam optimaal de verhoogde concentratie zuurstof kan opnemen. Dit bevordert de celstofwisseling, die betrokken is bij vele functies en systemen in het lichaam. Bij een gestagneerde celstofwisseling kunnen processen niet goed worden uitgevoerd door het lichaam en kunnen er diverse uiteenlopende klachten ontstaan. Met deze therapie wordt er op het kleinste celniveau gewerkt. De Airnergy therapie geeft lichaamscellen hun originele energieniveau terug, waardoor lichaamsfuncties worden gestimuleerd zélf de afvalstoffen uit het lichaam te verwerken en af te voeren. Doordat het lichaam minder energie hoeft te investeren in het herstellen van de eigen systemen, kan de algemene vitaliteit en weerstand toenemen. In de cel begint tenslotte al het leven en is het uiterst belangrijk om de cellen optimaal te laten functioneren om weer goed te kunnen herstellen  Daarom wordt de therapie vaak ingezet bij diverse klachten voor een optimale werking en ondersteuning van de therapie.

Een behandelconsult duurt 30 minuten maar wordt vaak gecombineerd met de Bowen Techniek of andere therapie. Tevens wordt de therapie ingezet bij ontgiften en detoxen en als ondersteuning bij het afvallen. De therapie kent geen contra indicaties en is volledig natuurlijk en pijnloos; er worden geen stoffen toegevoegd en er wordt niet gewerkt met verhoogde zuurstofconcentraties.

Kijk op deze site bij links voor meer informatie of bekijk de film. Of kijk hier voor referenties van Airnergy

Verbetering opname zuurstof  

Ouder worden en vele vormen van ziekte zijn het gevolg van degeneratieprocessen in het lichaam. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de oorzaken hiervan een structurele toename van de zogenaamde vrije radicalen en de verminderde zuurstofopname door de lichaamscellen zijn. Vrije radicalen veroorzaken verstoringen van het functioneren van gezonde cellen op moleculair niveau. Bij een verstoring door deze vrije radicalen treedt een sterke vermindering van de zuurstof opnamecapaciteit en daarmee een toename van de degeneratie van de cellen op. Door ziekte en veroudering worden deze vrije radicalen in verhoogde mate aangemaakt en wordt het degeneratieproces versneld. De ingeademde zuurstof wordt steeds slechter benut; het rendement van de ademhaling loopt dus sterk terug. De sleutel bij het stoppen van dit degeneratieproces en het op gang brengen van een regeneratieproces ligt bij het vergroten van de benutting van de ingeademde zuurstof door de lichaamscellen. Zo wordt regeneratie bevorderd en de vitaliteit verhoogd. De lucht die u inademt is een belangrijke natuurlijke bron om gezond en in leven te blijven. Uit de ingeademde zuurstof dient meer dan 90% van de dagelijkse energiebehoefte te worden gehaald. Echter, 75% van de ingeademde zuurstof wordt onbenut weer uitgeademd. Airnergy is de eerste technologie die ervoor zorgt dat de ingeademde lucht volledig door het lichaam kan worden benut.