twitter facebook linkedin blogger

Active Air – Airnergy

referenties

     Kijk hier voor de film over Airnergy.   Hier komen mensen aan het woord die Airnergy gebruikt hebben.

Kijk hier voor referenties van de Airnergy site.

Rugklachten vermoeidheid en maag- en darmklachten.

Ik ben Niek van der Kuip en had al een hele tijd last van een hoop lichamelijke klachten bij elkaar. Met name mijn maag- en darmklachten,  hyperventilatie en extreme vermoeidheid zorgden voor veel lichamelijk ongemak. Ik had al veel geprobeerd om hulp te krijgen voor deze klachten bij zowel reguliere artsen als bij een klassiek homeopaat maar die konden mij toch niet goed genoeg helpen. Ik ben gaan zoeken in de omgeving en kwam zo de internetsite van Nicolette tegen. Dit sprak mij wel aan mede omdat ik al eens eerder wat had gelezen over Bowen techniek. Na een gedegen intakegesprek is besloten mij te gaan behandelen met Bowen techniek en met  geactiveerde zuurstoftherapie (airnergy-active air). Hoewel het in het begin wel veel tegelijk was (3 keer per week) merkte ik toch al wel snel verbetering. Nicolette vertelt tijdens de behandelingen ook uitvoerig wat ze aan het doen is of wat er gebeurd met je lichaam en dat heb ik wel als prettig ervaren. Naast de behandelingen zijn Nicolette en ik ook bezig geweest met mijn voeding. Nicolette heeft adviezen en informatie gegeven over eetpatronen en uitgelegd dat er bepaalde ingrediënten en producten zijn die ik beter kan mijden of reduceren tot het minimum. Ik ben nu een paar maanden verder en ik kan zeggen dat ik me stukken beter voel dan voor de behandelingen. Ik heb bijna geen maag- en darmklachten meer en mijn rugklachten zijn zo goed als weg en ik heb ook weer veel meer energie. Ik heb nog wel moeite met het doseren van mijn energie, want soms wil ik alweer te veel maar dat is een kwestie van discipline en waakzaamheid. De werkwijze van Nicolette heeft mij heel erg geholpen en dit komt denk ik mede, omdat zij naar de totale mens kijkt en daar haar behandeling op afstemt. Ook vond ik het heel bijzonder om de iriscopie te laten doen, want daaruit kwamen zoveel punten naar voren die Nicolette zag en die precies mijn klachten weergaven. De Bowen therapie is een hele goede manier om weer te leren voelen wat je lichaam aangeeft en het is daarnaast ook gewoon heerlijk ontspannend. Al met al kan ik zeggen dat ik een hoop heb geleerd van deze behandelingen en dat ik erenorm blij ben met de resultaten. 

Onverklaarbare klachten aan armen en benen. 

Ik ben A.Bosch te Brummen en ik heb sinds 3 jaar diverse klachten aan mijn armen en benen. Ik had tintelingen in armen en benen en deze voelde zwaar aan. Ik kon mijn armen niet omhoog krijgen, of iets optillen. Mijn benen voelde als lood. Ik wist mij geen raad meer. Ik ben naar de fysiotherapeut geweest, maar helaas had ik daar geen verbetering gekregen. Daarom ben ik op zijn advies naar een iriscopist gegaan. Ik kwam op internet Natuurlijk Gezond tegen. Ik heb een afspraak gemaakt. Bij het eerste consult werd er eerst gestart met een iriscopiediagnose gevolg door een een uitgebreid intake gesprek. Ik schrok enorm van de bevindingen uit de iriscopiediagnose! Alles wat er gezien werd in het oog, klopte met wat ik had. N.a.v. de diagnose en het intakegesprek werd er een behandelplan opgesteld. Dit traject bestond uit 3x per week Airnergy therapie 1x per week een Bowen behandeling. Tevens gaf Nicolette mij voeding en lifestyle adviezen. Omdat ik gestopt ben met roken heb ik een aantal middelen ingenomen om mijn ontgifting te stimuleren en af te voeren. ! De zuurstoftherapie hielp hierbij om vrije radicalen sneller af te voeren.

Nu 2 maanden verder gaat het een stuk beter met mij. De klachten in mijn benen zij grotendeels weg. Ik kan mijn armen weer omhoog doen en heb zelfs weer gezwommen. Ik begrijp niet hoe het kan, maar het is echt een wonder!  Verder mis ik het roken helemaal niet meer en voel mij erg goed! Ik heb totaal geen behoefte om nog te gaan roken! Ik ben zo blij dat ik deze stap heb ondernomen. Ik voel mij echt een stuk beter!  

A.Bosch te Brummen