twitter facebook linkedin blogger

Astma & COPD

De geactiveerde zuurstoftherapie of Airnergy therapie is een revolutionaire behandelmethode en wordt zowel preventief als therapeutisch ingezet bij diverse ziektebeelden, zoals COPD, longemfyseem longklachten en hooikoorts en chronische vermoeidheid. De geactiveerde zuurstof therapie versterkt het immuunsysteem en de vitaliteit waardoor u meer energie krijgt en sterker wordt en klachten verminderen. Mensen met longklachten en ook mensen met longemfyseem hebben verbluffende resultaten met het gebruik van de Airnergy therapie en de behandelingen bij Natuurlijk Gezond. 

Voor een goed resultaat  voor behandeling met astma, hooikoorts en COPD wordt een kuur met de Airnergy therapie aanbevolen. Naast eventuele behandelingen en Lifestyle adviezen wordt aanbevolen om de Airnergy voor een bepaalde periode te gebruiken. Dit kan in de praktijk maar ook thuis gebeuren.

Natuurlijk Gezond heeft de Airnergy apparaten ook te huur. Informeer naar de mogelijkheden. 

 

Hieronder enkele referenties over o.a. Airnergy en behandelingen bij Natuurlijk Gezond  

Longemfyseem met Airnergy therapie

Ik ben een man van 81 jaar en heb al meer dan 25 jaar  longemfyseem. Begin Juni 2014 werd mij, na een spoedopname in het ziekenhuis, zuurstof voorgeschreven dmv  flessen. Ik zou hieraan 16 uur per dag aan moeten zitten en mijn bewegingsvrijheid zou hierdoor ernstig beperkt worden omdat ik verbonden wordt aan een slang van 14 meter. Mijn actieradius zou hierdoor erg beperkt worden. Ik heb een grote tuin en wil graag mij vrij kunnen bewegen. Ook autorijden zou hierdoor niet meer lukken. Op alle vlakken zou ik beperkt worden. Mijn vrouw verdiepte zich op internet in Airnergy therapie en hebben een afspraak gemaakt bij Natuurlijk Gezond. Ik heb een gesprek gehad met Nicolette Bosveld en heb het Airnergy apparaat thuis uitgeprobeerd en voor 4 weken gehuurd via Natuurlijk Gezond. Inmiddels gaat het een stuk beter met mij. Ik ben enorm opgeknapt van de Airnergy zuurstof therapie. Ik gebruik nog steeds geen flessen van het ziekenhuis en ik kan mij vrij bewegen en auto rijden. Ik kan weer een normaal leven leiden. Ik ben erg tevreden over het goede resultaat van de Airnergy therapie en kan het iedereen aanbevelen met longklachten!

Dhr. B. van der Burg te Schalkhaar

 

Astma


In verband met nachtelijke benauwdheid veroorzaakt door astma heb ik 3 Bowen behandelingen ondergaan. Ik nam hiervoor dagelijks medicatie w.o.: Ventolin en Seretide. Nu gebruik ik heel af en toe (1x per 3 weken misschien) eens 1pufje Ventolin. Dus ik gebruik eigenlijk bijna geen medicatie meer! Hier ben ik heel blij mee! De behandelingen waren heerlijk zacht, totaal niet vervelend of pijnlijk. Ik voelde me erg op mijn gemak. Ik denk dat ik een Bowen behandeling bijna lekkerder vind als een ontspanningsmassage !! Na de eerste behandeling namen de klachten even toe (kan gebeuren vertelde de therapeute), maar na de tweede behandeling namen ze snel af en tot op de dag van vandaag ( nu bijna 3 maanden later) heb ik bijna geen klachten meer!. De Therapeute neemt alle tijd voor je: de intake is zeer uitgebreid zodat ze een goed beeld van je krijgt. Dus niet alleen van de klachten waarvoor je komt maar van jou als jou als geheel. Erg belangrijk !

Mevrouw W. Jansen Zutphen

Hooikoorts, eczeem 

Ik ben H. Ebbink, 41 jaar en heb al sinds mijn 15e jaar last van verschillende allergieën, waaronder allergie voor o.a. huisstofmijt, hooikoorts en bomen. In de tussenliggende periode heb ik veel verschillende therapieën uitgeprobeerd maar had ik weinig profijt van deze therapie.

In het voorjaar ben ik bij Natuurlijk Gezond gegaan en heb ik verschillende behandelingen ondergaan w.o. de Bowentherapie gecombineerd met zuurstoftherapie. Daarnaast ben ik heel bewust bezig geweest met voeding en heb ik mijn lichaam ontgift d.m.v. aanvullende preparaten. Hier ben ik erg enthousiast over. Ik heb dit seizoen nog geen last van mijn klachten gehad. Ook kan ik gewoon buiten sporten, wat mij anders niet gelukt was!

Ik ben zeer tevreden over de praktijk van Natuurlijk Gezond.

Mevrouw H. Ebbink te Eefde

Astma


Ik ben Roos en ben 34 jaar en heb al sinds mijn veertiende jaar last van benauwdheid. De laatste tijd zijn mijn klachten verergerd. Door mijn astma had ik het snel benauwd bij inspanning, zoals fietsen, en was ik vaak vermoeid. Voor mijn astmaklachten loop ik bij een longarts en krijg ik voor mijn klachten diverse medicatie waaronder: Ventolin en Berodual, Atrovent. Ik werk veel met kinderen en daardoor lees ik hen vaak voor. Door mijn klachten kon ik amper 1 hele zin achterelkaar op lezen. Een vriendin wees mij op Natuurlijk Gezond waar de Bowen Techniek werd toegepast. Na een uitgebreide intake werd ik behandeld met de Bowen Techniek. Tevens werd er voor mij een voedingsadvies gegeven. Na de eerste behandeling ging het met fietsen al een stuk beter. Ik was minder benauwd. Na de tweede behandeling merkte ik dat ik op mijn werk weer normaal kon voorlezen. Na 4 behandelingen te hebben ondergaan gebruik ik nog amper medicatie!Ik kan zelfs fietsen en praten tegelijk! Ik kan iedereen die astma heeft of benauwd is Natuurlijk Gezond aanraden. Als ik weer meer klachten krijg zal ik zeker terug gaan.

Roos te Zutphen