twitter facebook linkedin blogger

Long en allergie klachten

Heeft u in het voorjaar en zomer ook last van hooikoorts of branderige ogen? Of heeft u last van astma, hooikoorts, copd of allergie en wilt u niet iedere dag meer zoveel medicijnen hiervoor slikken? Natuurlijk Gezond kan u natuurlijk en gezond helpen met deze klachten. 

Als u last heeft van hooikoorts raden wij u aan al in de winter een afspraak te maken. Dit is belangrijk omdat het lichaam de tijd nodig heeft om te kunnen herstellen. 

Voor chronische astma,copd en andere long- en huid klachten kunt u het gehele jaar terecht. Een uitgebreid intake gesprek met een iriscopie diagnose kan u meer duidelijkheid geven over uw klachten. Voor chronische klachten zal vaak een combinatie worden gemaakt van de Bowen Techniek en een behandeling met geactiveerde zuurstoftherapie (Airnergy).  Voor een goed resultaat van chronische long en huidklachten wordt een kuur met de Airnergy therapie aanbevolen. Naast behandelingen en lifestyle adviezen wordt aanbevolen om de Airnergy voor een bepaalde periode te gebruiken. Dit kan in de praktijk maar ook thuis gebeuren.

Airnergy therapie

De geactiveerde zuurstoftherapie of Airnergy therapie is een revolutionaire behandelmethode en wordt zowel preventief als therapeutisch ingezet bij diverse ziektebeelden, zoals copd, longemfyseem longklachten en hooikoorts, migraine, allergie, chronische vermoeidheid, hoge bloeddruk en vele andere klachten. De geactiveerde zuurstof therapie versterkt het immuunsysteem en de vitaliteit waardoor u meer energie krijgt en sterker wordt en klachten verminderen. Mensen met longklachten en ook mensen met longemfyseem hebben verbluffende resultaten met het gebruik van de Airnergy therapie en de behandelingen bij Natuurlijk Gezond. 

Natuurlijk Gezond heeft de Airnergy apparaten ook te huur voor thuis gebruik. Informeer naar de mogelijkheden. 

(klik hier voor uitleg van de behandelingen en tarieven)